top of page

 

RUTNEY ALS SPREKER

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen.  Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in  landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

 

GASTSPREKER

Als gewilde spreker wordt Rutney vaak ingehuurd om als gastspreker of bedrijfstrainer bij te dragen aan het doel van een organisatie of evenement!

Ben je opzoek naar een inspirerende, leuke en doeltreffende gastspreker? Organiseer je een congres, meeting, seminar of bedrijfsfeest of iets anders waar je graag wilt dat de aanwezigen een geweldige tijd hebben?

Indien je opzoek bent naar een inspirerende spreker, die de groep weet te boeien, vermaken en verrijken met inzichten en inhoud dat op basis van jullie verlangens samengesteld is. Dan ben je bij Rutney Sluis op het juiste adres.

Na het geven van talloze gastlezingen, is dit zijn tweede natuur geworden en weet hij beweging te krijgen in elke groep en alle lagen in de arbeidsmarkt. Zijn persoonlijke verhalen, wetenschappelijk onderbouwde theorieën en bijzondere humor maken het hebben van hem als gastspreker een spektakel.

RUTNEY SLUIS OP JOUW EVENT

Screen Shot 2017-06-01 at 10.43.20.png

BEDRIJFSTRAINIGEN

Alle bedrijfstrainingen worden voor uw bedrijf op maat gemaakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de trainingen over ‘Meer en beter verkopen’, waarbij we al snel voorbij de oppervlakkige verkoopstrategieën naar de kern toegaan. Dit omdat mensen vaak wel weten wat ze moeten doen, maar het toch niet doen. Onze voorkeur is om sneller aan de zaken te werken die daadwerkelijk een verschil maken. Het onbewustzijn, daar waar de beperkende associaties, angsten, overtuigingen, ervaringen en zelfbeelden zijn. Op een leuke, speelse en interactieve manier leren de werknemers de gewenste lessen. Deze stijl is de rode draad van alle trainingen die Rutney geeft over onderandere onderwerpen zoals communicatie, leiderschap en teambuilding.

 

Rutney bezoekt uw bedrijf, loopt mee, informeert zich en schrijft speciaal voor uw bedrijf de training met gegarandeerd resultaat.

Neem gerust contact op met ons om er achter te komen of Rutney en zijn team kan leveren wat jullie voor ogen hebben.

BOOKINGS

Bedankt voor je aanvraag. Wij reageren zo snel mogelijk.

bottom of page