top of page

Rutney Sluis is een inspirator. Een ondernemer in hart en nieren.
Hij is geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen. Op 17-jarige leeftijd ervoer hij successen en ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie.

 

Die levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

 

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd.

Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg. 

 

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen.  Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in  landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

RUTNEY SLUIS

ALS ONDERNEMER

SPREKER

bottom of page