top of page

29 Juni

Lanceer jouw Business

VOL
VOL

30 Juni & 1 Juli

Speak 2 Inspire

VOL

''Lanceer jouw Business'' event

met Rutney Sluis

"Speak to Inspire" event

met Dirceu da Silva

Tijdens dit evenement krijg je handvatten hoe jij als coach en spreker jouw business van de grond kunt krijgen. Je leert een simpele methodiek die zal leiden naar meer klanten, meer vrijheid, meer inkomen en geluk.

 

Data en Tijden

29 juni        10:00 - 18:00 (registratie start 09:15 uur)

Locatie

Prins Hendrikkade 10

3071 KB Rotterdam 

Eten en drinken

Je mag zelf eten en drinken meenemen en er is ook de mogelijkheid om eten en drinken te kopen (er ligt een Aldi om de hoek).

Bereikbaarheid

De bus stopt bijna voor de deur.

Met de auto is het bereikbaar, er is gratis parkeren op het Noordereiland.

Deze sprekers training zal jou ontwikkelen om succesvol te kunnen spreken en presenteren. Dit is een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer. Dirceu da Silva helpt jouw om als spreker een inspirerende en effectieve boodschap naar anderen over te brengen vol passie. 

 

Data en Tijden

30 juni        10:00 - 20:00 (registratie start 09:15 uur)
1  juli            10:00 - 20:00 (registratie start 09:15 uur)

Locatie

Eethiek

Van Vollenhovenstraat 15

3016 BE Rotterdam

Eten en drinken

Je mag zelf eten en drinken meenemen en er is ook de mogelijkheid om eten en drinken te kopen (er ligt een Albert Heijn om de hoek).

Bereikbaa​rheid

De tram stopt voor de deur.

Met de auto is het bereikbaar, er is betaald parkeren in het centrum.

DIRCEU DA SILVA - NATIONAAL KAMPIOEN PUBLIEK SPREKEN

Dirceu da Silva (Didi voor bekenden) is als eerst een vader van 5 geweldige kinderen, daarnaast is hij een professioneel spreker, trainer en coach. Als kind kreeg hij het standaard advies van zijn ouders: doe je best op school, haal je diploma's , krijg een goede baan en dan komt het helemaal goed. Hij volgde dit advies met als resultaat een goede baan maar kwam erachter dat er iets ontbrak in zijn werk: Passie. Hij vond zijn passie in het spreken voor groepen. Inmiddels spreekt hij voor bedrijven, instanties, scholen en universiteiten. Hij is tweevoudig Nederlands kampioen public speaking  en coacht ook anderen in het verbeteren van hun communicatie vaardigheden. Het positief beïnvloeden van mensen is volgens Dirceu een van de meest bevredigende dingen die je kan doen. Zijn trainingen zijn iedereen die een betere spreker, een inspirerende leider of een betere versie van zichzelf wilt zijn.  

RUTNEY SLUIS - PRESTATIE COACH EN NLP TRAINER

Rutney Sluis is NLPTrainer, prestatie coach een inspirator, een ondernemer in hart en nieren. Geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen en op 18-jarige leeftijd ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen / speeches gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

bottom of page