top of page

Spreker & Coach

Introductieavond

Donderdag 11 oktober 2018
van 17:00 tot 22:00 uur

Spreker & Coach Introductieavond

Op donderdag 11 oktober is de eerste NLP introductieavond waarin we de verdieping zullen zoeken in de technieken die NLP biedt. De avond zal een grote bijdrage leveren aan de manier van omgang met personen en zal je communicatie skills naar een volgend niveau tillen.

De meeste binnen onze familie hebben de NLP practitioner al ervaren en meegemaakt. Wil jij deze ervaring ook meemaken? Dan is dit DE avond voor de eerste kennismaking met NLP gekoppeld aan communicatie. 

Hoe zou het zijn als jij ook gemakkelijker verbinding maakt met anderen en meer in hun kracht staan tijdens gesprekken of wanneer je voor de groep staat?

Tijdens deze introductieavond staat communicatie centraal. Hoe je communicatie gebruikt als coach of wanneer je een presentatie geeft aan je collega’s en vooral wat de impact is als je de communicatie aanpast aan de persoon en groep. De avond zal bestaan uit 5 uur verdiepen in communicatie. 

Rutney Sluis neemt de deelnemers mee in zijn ervaringen op dit gebied en hoe ook zij gebruik kunnen maken van de technieken die hij bezit. Kortom de avond neemt je mee op avontuur waarbij je direct aan de slag gaat met het verbeteren van jouw communicatie toolset.

Voor wie is deze avond?
De NLP introductieavond is bedoeld voor iedereen die de kracht van communicatie wil leren ervaren. Als mensen zijn we continue aan het communiceren en in tijdens de NLP introductieavond ervaar je hoe je daar meer uit kan halen. Het is een avond die je niet mag missen als je veel samenwerkt met mensen of leiding geeft. Wil je deze verdieping slag maken? 

Much love & care,
 

Rutney Sluis
Sluis NLP Instituut

Grijp nu jouw toegang

voor slechts 30,-

Praktisch informatie

Datum:

Tijd:

Investering:

Locatie:

Donderdag 11 oktober 2018

17:00 - 22:00

€ 30,- 

Prins Hendrikkade 10 in Rotterdam

(parkeren is gratis)

bottom of page