top of page

WORD SUCCESVOL COACH OF SPREKER

29 april - 10:00 tot 18:00 - Rotterdam

NU NOG GRATIS straks €79

Wat leer je op dit evenement?


JE LEERT HOE JIJ:

 

Fulltime of parttime een goed inkomen kunt verdienen als spreker en coach


Gelijk zelfverzekerd en passievol mensen kan coachen
 

Met bewezen strategieën mensen kunt inspireren en levens kunt verbeteren

Jouw emoties kunt meesteren en jouw eigen uitdagingen kunt overwinnen!

 

Jouw collega's, personeel of kinderen effectiever kunt stimuleren!

Weet je niet of je er klaar voor bent?

Als je denkt dat je nog niet klaar bent om coach en /of spreker te worden.  Dan heb je het mis.. Jij hebt iets te bieden en als je echt denkt dat je nog niet vaardig genoeg bent. Dan ben je na een simpele opleiding klaar om jouw coaching of sprekers carrière te beginnen. Het kan prima part time naast je werk of al gauw fulltime middels het systeem dat we jou gaan leren op het evenement. 

 

Persoonlijk groeien vinden wij belangrijk, vooruitgang en voldoening ook. vooruitgang en groei zijn een van de dingen die leiden naar meer geluk in het leven. Dit evenement is zo een moment waar je weer even op een erg leuke en waardevolle manier kunt investeren in jouw eigen groei.
 

Ben jij al een spreker of coach?

Dan is dit helemaal ideaal voor jou! Op het evenement leer je hoe jij meer cliënten kunt aantrekken. Het zal je nieuwe inspiratie en inzichten geven, inzichten die jou zullen helpen je cliënten effectiever te kunnen dienen. 
 

Wie zijn de geweldige sprekers?

RODERIK KELDERMAN - NLP MEESTER - AUTEUR EN EIGENAAR VAN HET NLP INSTITUUT

Roderik Kelderman, oprichter van en hoofdtrainer bij het NLP Instituut, is internationaal NLP Trainer. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door onder andere Dr. Tad James, Dr. Richard Bandler (co-founder NLP), Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD. Roderik is daarnaast auteur op het gebied van NLP; zijn boeken zijn o.a. te vinden op bol.com.

Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid op het werk en als ondernemer. In de afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 70.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica. Ook heeft hij, naast in Nederland en België, lezingen gegeven in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

DIRCEU DA SILVA - NATIONAAL KAMPIOEN PUBLIEK SPREKEN

Dirceu da Silva (Didi voor bekenden) is als eerst een vader van 5 geweldige kinderen, daarnaast is hij een professioneel spreker, trainer en coach. Als kind kreeg hij het standaard advies van zijn ouders: doe je best op school, haal je diploma's , krijg een goede baan en dan komt het helemaal goed. Hij volgde dit advies met als resultaat een goede baan maar kwam erachter dat er iets ontbrak in zijn werk: Passie. Hij vond zijn passie in het spreken voor groepen. Inmiddels spreekt hij voor bedrijven, instanties, scholen en universiteiten. Hij is tweevoudig Nederlands kampioen public speaking  en coacht ook anderen in het verbeteren van hun communicatie vaardigheden. Het positief beïnvloeden van mensen is volgens Dirceu een van de meest bevredigende dingen die je kan doen. Zijn trainingen zijn iedereen die een betere spreker, een inspirerende leider of een betere versie van zichzelf wilt zijn.  

RUTNEY SLUIS - PRESTATIE COACH EN NLP TRAINER

Rutney Sluis is NLPTrainer, prestatie coach een inspirator, een ondernemer in hart en nieren. Geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen en op 18-jarige leeftijd ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen / speeches gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Praktische informatie

Datum: Zondag 29 April 2017 

Tijdstip: 10:00 - 18:00 uur 

Locatie: Rotterdam 

Het is namelijk een super voordelige prijs!

Tijdelijk GRATIS!

 

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan, toch?

P.S. Het aantal kaarten is beperkt

Wat vinden anderen van Rutney Sluis?

Bylear Sumter
Kwartfinalist The Voice of Holland

Rutney is een complete spreker, steengoed!

Hij hielp me de stap te zetten mijn droom na te streven!

Ik werd kwart finalist bij The Voice of Holland en ik ben nu een professionele zanger.

Satu Ketelapper
Wereld kampioen Linedance 2016 & 2017 

Rutney zijn trainingen hebben mij de extra edge geboden in het dansen.

Het verschil tussen wereldkampioen en nummer 3 worden was mindset.

Rob Aalders
Meester beleggingscoach 

 

Inspirerend! Hij weet harten te raken en mensen te bewegen tot actie. Hij heeft iets unieks wat ontzettend zeldzaam is. Als ondernemer heeft het mij geholpen financieel vrij te worden.

Asos Harsin
Senior Vice President Multinational
Zijn trainingen hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van ons als bedrijf. Hij heeft internationaal honderden vertegenwoordigers geholpen hun beperkingen te overwinnen en naar hun beste kunnen te presteren.

Ben je klaar om van de beste te leren?

bottom of page