top of page

              cursus

NLP KINDERCOACHING

                                                      donderdag 25 & vrijdag 26 april 2019

Wil je meer impact hebben op kinderen?

Wist je dat je NLP technieken kunt inzetten bij kinderen met onder andere faalangst, laag zelfbeeld, kinderen die gepest worden, bij rouwverwerking, bij ouders die moeilijk in contact kunnen komen met hun kinderen, ADHD en dyslexie?

 

Je kunt dit als ouder ook leren om bij je kinderen toe te passen, je hoeft hier geen kindercoach of therapeut voor te zijn.

 

Met NLP kindercoaching kun je kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling. Met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je kinderen om hun brein (Neuro) goed te gebruiken, beter met taal om te gaan (Linguïstisch) en een goede basis voor een creatief en succesvol leven aan te leren zodat het op de juiste manier wordt opgeslagen in het brein (Programmeren). Op deze manier kun je veel problemen voorkomen en kinderen helpen met een gelukkiger leven.

Ouders

Wil jij jouw  kinderen zo goed mogelijk op voeden? 

Leerkracht

Wil jij jouw leerlingen zo veel mogelijk helpen in hun levensreis?

Coach

Wil jij effectieve tools en technieken hebben om nog meer impact te maken?

Anders

Heb jij gewoon interesse in zelf ontwikkeling en wil je nog beter met kinderen worden?

... dan past NLP Kindercoaching geweldig bij jou!

NLP kindercoaching kun je zowel als ouders, verzorgende, coaches en leraren toepassen. NLP kindercoaching is een krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie, het stimuleren van positieve overtuigingen en gedragsveranderingen. Hoe meer zicht we krijgen op de (onbewuste) besturingsmechanismen van onze hersenen, hoe beter we in staat zijn onze doelen te realiseren. Het toepassen en aanleren van de NLP kindercoaching levert meer keuzevrijheid op, waardoor de kwaliteit van het leven van een kind aanzienlijk wordt vergroot.

 

De opvoeding van een kind kun je maar 1 keer doen, ik stel voor laten we het dan meteen GOED doen!

 

Tijdens deze 2-daagse training leer ik je alles hoe je NLP bij kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 18 jaar kunt toepassen.

Cursus NLP Kindercoaching

Het is een ontzettend leuke en leerzame training waar je in twee volle dagen alle benodigde lessen leert.

Datum:

Tijd:

Locatie:

Donderdag 25 & vrijdag 26 april 2019

10:00 - 18:00 uur

Prins Hendrikkade 10, 3071 KB Rotterdam

Trainer: Marianne van de Weijer

Mijn naam is Marianne van de Weijer, ik ben Moeder, Oma, Full time levensgenieter, Kind en Gezinscoach, NLP Master practitioner, Shambhala Reiki Master.

Veel ouders die mijn praktijk bezoeken, hebben vaak al een lang traject in het reguliere circuit achter de rug, waar medicatie en diagnosticeren vaak nog de norm is. Met 20 jaar aan ervaring als kinder- en gezinscoach, maar ook mijn moederlijk instinct, stellen mij in staat om afwijkend gedrag heel snel te herkennen in gezinssituaties en dit te vertalen naar, op maat gemaakte, hulp en ondersteuning voor zowel kind als ouder. 

Meld mij aan

Cursus NLP Kindercoach

Donderdag 25 & vrijdag 26 april 2019

10:00 - 18:00 uur

Ik meld mij nu aan voor de Cursus NLP Kindercoaching en betaal geen €649,- maar slechts

€499,-

Bestaande klant? Bel 010 26 13 499

Waarom een cursus Kindercoaching?

Psychologisch gezien zijn de eerste 8 jaar van een kind de basis van het leven.

Een kind kun je maar 1 keer opvoeden. Laten we het dan meteen goed doen! De opvoeding vormt de basis van het kind en zijn de bouwstenen voor de toekomst. Het kind vormt hier zijn/haar overtuigingen. Het is dan ook heel belangrijk dat de bouwstenen al vanaf de geboorte, voor zover mogelijk, perfect zijn.

 

Kinderen leren in de eerste fase van hun leven vooral door naar anderen te kijken en dit na te doen. Ze worden bewust of onbewust beïnvloed in hun gedrag. Kinderen tot 7 jaar zijn het meest gevoelig voor het gedrag van anderen ze nemen dit snel aan als waar. Het kind kan nog niet relativeren waarbij er geregeld onbewuste karakter eigenschappen worden gevormd die op een latere leeftijd voor (gedrags)problemen kunnen zorgen.

 

Tussen de 8 en de 14 jaar kopieer je het gedrag van mensen waar je tegenop kijkt zoals je ouders. Je kijkt naar hoe zij in het leven staan, gaat het nadoen en leert door te kijken naar anderen en zoeken daarin de grenzen op.

 

Tussen de 15 en 21 jaar is de socialisatie periode. Je leert en ervaart de sociale contacten. Je leert verbinding maken met anderen en past daar je gedrag op aan. De waarden en overtuigingen die je in deze periode inzet zijn gevormd in de eerste twee periodes waarin je de onbewuste suggesties en de gekopieerde suggesties steeds meer in de praktijk brengt en jij je eigen karakter gaat vormen.

De eerste 21 jaar van het leven van elk kind, pubers en jongeren bepaald welk karakter het kind heeft ontwikkeld.

 

De kern van het kind is gevormd en het pad voor de toekomst is klaar.

Hoe belangrijk is het dan als de ouders, opvoeders, docenten en begeleiders de kinderen op een manier helpen en begeleiden die het beste uit elk kind gaat halen. Zonder onze overtuigingen op te leggen, zonder het kind in hokjes te plaatsen maar met de kwaliteiten van het kind aan de slag te gaan en deze excellent te laten ontwikkelen.

Wat je kunt bereiken met de NLP Kindercoaching

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren afgekort tot NLP en werkt heel erg goed bij kinderen, ze hebben levendige fantasie en vinden NLP technieken vaak leuk en makkelijk. Kinderen leren meer zelfvertrouwen te krijgen, zich beter te ontspannen en beter om te gaan met leraren, ouders en met vriendjes en vriendinnetjes op school. NLP geeft je inzicht in jouw manier van communiceren en wat het effect hiervan is op anderen. Hoe reageren we met onze communicatie en ons gedrag op wat we waarnemen? En wat kan je zelf veranderen om wel het gewenste resultaat te behalen?

 

De NLP kindercoaching is een techniek die je effectief en doelgericht kunt inzetten met blijvend resultaat.

Meld mij aan

Cursus NLP Kindercoach

Donderdag 25 & vrijdag 26 april 2019

10:00 - 18:00 uur

Ik meld mij nu aan voor de Cursus NLP Kindercoaching en betaal geen €649,- maar slechts

€499,-

Bestaande klant? Bel 010 26 13 499

Ik heb een vraag

Bedankt!

bottom of page