top of page

KICK OFF SEMINAR 2020

MAAK 2020 JOUW BESTE JAAR!

ZATERDAG 4 & ZONDAG 5 JANUARI 2020

(onder voorbehoud)

Wil je af van je luiheid? Ben je klaar met je onzekere gevoel? Weet je dat er meer uit jouw leven te halen valt? 

Betekent dit dat je af wilt van niet geloven in jezelf, jouw doelen niet behalen, teleurgesteld of ongemotiveerd zijn? 

Dan ben je op dit seminar op de juiste plek. Manifesteer jouw zelfverzekerdheid, krijg je doelen helder, wees gedisciplineerd en heb ongekend veel energie! 

Je hebt de kans om dit weekend te werken aan jouw dromen. Dit doe je niet alleen, maar met gelijkgestemden die allemaal klaar zijn voor verandering. Samen met de experts die op deze dag aanwezig zijn transformeer jij naar de volgende versie van jezelf. Of je nu de beste coach wilt worden, spreker, manager, beste werkgever of werknemer... Het maakt niet uit, want deze dag heeft als doel om jou dichterbij jouw dromen te brengen.

Het wordt een inspirerend en levendig 2-daagse seminar waarin jij de grondslag gaat leggen voor jouw beste jaar. Om zo veel mogelijk uit jezelf te halen is het belangrijk dat je ECHT in jezelf GELOOFT en dat je JOUW DOELEN helder hebt. Deze dag neemt jou mee op reis, om jezelf beter te leren kennen en jouw doelen van dit jaar op te stellen. Niet alleen theorie maar juist veel DOEN-DOEN-DOEN, omdat we allemaal weten dat met zeggen er niks gebeurd en enkel actie leidt tot verandering. 

PRACTISCHE INFORMATIE

Datum:

Tijd:

Locatie:

Op zondag 5 januari is er na de seminar een afterparty tot 23:00 uur.

Zaterdag 4 & Zondag 5 januari 2020

10:00 - 18:00

n.t.b.

Ja, ik meld me aan en betaal geen €249,-

maar slechts €49,95 (incl. btw)

bottom of page