top of page

BEDRIJFSTRAININGEN

Rutney Sluis

Rutney heeft de afgelopen jaren meer dan 600 speeches en trainingen gegeven en hiermee live voor meer dan 50.000 mensen mogen spreken. 

Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. Als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

 

Bedrijfstrainingen

Groepsessies worden voor uw bedrijf op maat gemaakt.

Bijvoorbeeld trainingen over ‘Meer en beter verkopen’, waarbij we al snel voorbij de oppervlakkige verkoopstrategieën naar de kern toegaan. Dit omdat mensen vaak wel weten wat ze moeten doen, maar het toch niet doen. Onze voorkeur is om sneller aan de zaken te werken die daadwerkelijk een verschil maken. Het onbewustzijn, daar waar de beperkende associaties, angsten, overtuigingen, ervaringen en zelfbeelden zijn. Op een leuke, speelse en interactieve manier leren de werknemers de gewenste lessen. Deze stijl is de rode draad van alle trainingen die Rutney geeft over onderandere onderwerpen zoals communicatie, leiderschap en teambuilding.

Rutney bezoekt uw bedrijf, loopt mee, informeert zich en schrijft speciaal voor uw bedrijf de training met gegarandeerd resultaat.

Vuurlopen is DE metafoor om te laten voelen en zien dat u meer kunt dan dat u altijd hebt gedacht. U heeft vast vaker iets in uw leven gedaan waar u nu kracht uit haalt in uw leven. Waar u wellicht denkt, als ik dat toen kon, dan kan ik dit nu ook! Rutney zijn seminars zitten vol van dit soort metaforen en methodieken om op onbewust niveau een verandering plaats te laten vinden. Als expert in het Neuro Linguïstische programmeren verwerkt Rutney NLP overal in alle elementen.

Vuurloop en entertainment

Motivatie en inspiratie

De seminars en trainingen van Rutney Sluis inspireren en motiveren. Voorbeelden inspireren ons om de dingen te doen die wij onszelf onmogelijk achten. De motivatie komt wanneer we precies DAT doen wat vooraf onmogelijk leek. Een verandering teweeg brengen of nieuw leiderschap introduceren? Meer sales genereren? Rutney en zijn team maken het mogelijk.

TESTIMONIALS 

Dirceu Da Silva
Nationaal kampioen publiekspreken

Met overtuiging en humor creëert hij in zalen vol mensen blijvende veranderingen!

Bij Rutney is een speech geen speech maar een ware belevenis!

Dr. Deborah Tappi Phd
Econoom en Docent economie

De trainingen van Rutney hebben enorme impact op mij gehad. Ik werk nu meer gefocust en heb heldere doelen!

Satu Ketelapper
Wereld kampioen Linedance 2015 

Rutney zijn trainingen hebben mij de extra edge geboden in het dansen.

Het verschil tussen wereldkampioen en nummer 3 worden was mindset.

Asos Harsin
Senior Vice President Multinational
Zijn trainingen hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van ons als bedrijf. Hij heeft internationaal honderden vertegenwoordigers geholpen hun beperkingen te overwinnen en naar hun beste kunnen te presteren.
Wil je meer informatie? 
Neem gerust contact met ons op
bottom of page